Termeni și condiții

Utilizarea acestui site se supune termenilor si conditiilor de mai jos:

PREZENTARE GENERALA
Continutul site-ului www.afit.ro este proprietatea Asociatiei Firmelor de Interpretariat si Traduceri din Romania, numita in continuare si AFIT Romania, cu sediul in Bucuresti, Str. Grigore Mora nr. 34, ap. 2, sector 1,  persoana juridica non-profit.

DREPTURI DE AUTOR
AFIT Romania detine drepturile de autor asupra acestui site, inclusiv asupra continutului de text si imagine. Cu exceptia cazurilor expres prevazute de lege nu este permisa preluarea continutului acestui site fara acordul scris explicit al AFIT Romania.

MESAJE, OPINII, IMPRESII, COMENTARII
Ne puteti transmite, folosind datele de contact existente pe pagina de internet www.afit.ro comentarii, impresii, pareri despre serviciile, produsele prezentate pe acest site, precum si in legatura cu orice alte informatii care se regasesc pe acesta. Trimitand mesajele renuntati la drepturile de autor asupra continutului mesajului, AFIT Romania putand sa faca publice oricare din mesajele pe care le primeste.

SECURITATE
Pe toata durata utilizarii site-ului si a serviciilor sale va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele de acest gen care pericliteaza buna functionare a site-ului, a serverului, a altor computere conectate la retea, a computerelor altor utilizatori ai retelei de internet sau ai site-ului, securitatea informatiilor etc. Va obligati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului. Orice costuri legate de utilizarea site-ului si care nu sunt generate de catre site, cum ar fi, cu titlu de exemplu, costurile legate de conexiunea de internet si de sistemele de operare necesare pentru accesarea site-ului, cad in sarcina utilizatorilor site-ului.

LIMITAREA RASPUNDERII
Ca urmare a utilizarii acestui site sunteti in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. AFIT Romania nu isi asuma raspunderea si nu are obligatii in ceea ce priveste acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea informatiilor care se regasesc, in orice scop, pe acest site. AFIT Romania nu raspunde pentru niciun fel de daune sau vatamari cauzate de intreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulari ale serviciului. AFIT Romania nu poate fi facut raspunzator pentru nicio scadere a performantei, intarziere in operare sau in transmitere, defectiune a liniilor de comunicare si virusi informatici transmisi ca urmare a accesarii de catre utilizator a acestui site sau a altui site legat de acesta. Limitarea raspunderii AFIT Romania vizeaza si orice prejudiciu suferit de utilizator sau un tert care a avut contact cu utilizatorul, ca urmare a descarcarii oricarui material postat pe acest site sau oricare site legat de acesta.

DEFINITII
Orice termeni folositi in prezenta sectiune au inainte de toate intelesul juridic, apoi cel tehnic, intelesurile termenilor de specialitate fiind cei furnizati de www.wikipedia.org, varianta in limba engleza sau romana.

MODIFICARI
AFIT Romania isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in acest loc si vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului in continuare inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs, de aceea, va asumati obligatia ca, de fiecare data cand vizitati acest site, sa verificati prezenta rubrica.

ACTUALIZAT LA 28.11.2011